Páginas

Les amistats perilloses de Ximo Ferrando

La bomba del cas Brugal ha esclatat en la cara del sector zaplanista del PP valencià. Les últimes notícies ens detallen suposats casos de corrupció que afecten, entre altres, a José Joaquín Ripoll, president de la Diputació d'Alacant, i a Mónica Lorente, alcaldesa d'Oriola. Curiosament aquests dos noms els coneix ben bé Ximo Ferrando. De fet l'alcalde d'Ondara s'ha vanagloriat en nombroses ocasions de les bones relacions que té amb el senyor Ripoll i que gràcies a elles Ondara rep molts diners de la Diputació. M'agradaria saber què dirà ara Ximo Ferrando. El defensarà? Si ho fa, amb quins arguments? Creu que és ètic que un càrrec públic ha de mantindre's en el mateix si està imputat? És cert que la Diputació d'Alacant ha tancat l'aixeta i ara no vindran tants diners al poble? El grau d'amistat que té Ximo Ferrando arriba al punt que l'actual alcalde d'Ondara té previst fer carrera política més enllà d'Ondara? Totes aquestes preguntes no m'agradaria que a mi me les feren, precisament perquè no m'agradaria tindre una amistat com la que el senyor Ferrando té amb José Joaquín Ripoll, un home que suposadament ha rebut pisos i altres coses perquè personatges com els empresaris Fenoll i Ortiz es queden amb la brossa de la Vega Baixa.
Però les amistats perilloses de l'alcalde d'Ondara no es queden amb Ripoll. L'any passat, a les festes de Sant Jaume, vam poder veure a tots els regidors de l'equip de govern del PP d'Ondara ballant i passant-s'ho d'allò més bé amb càrrecs del PP de la Diputació, entre ells l'alcaldesa d'Oriola, Mónica Lorente, també imputada en el cas Brugal. La senyora Lorente, zaplanista-ripollista convençuda (com també ho és Ximo Ferrando) és una de les mans dretes de Ripoll. Jo li preguntaria al batle d'Ondara si tornaria a convidar a Mónica Lorente, amb totes les despeses pagades, si troba bé que l'empresari Fenoll li va pagar, suposadament, la campanya electoral del 2007 a canvi de quedar-se amb el contracte de la brossa a la ciutat d'Oriola o si creu que és digne d'un polític intentar que una persona morta votara per al PP mitjançant una altra persona que se li semblava en el DNI. El senyor Ferrando continuarà com si res passara o farà com Mariano Rajoy i mirarà cap a un altre costat? Jo ho tindria claríssim, fugiria el més ràpidament possible. Ara bé, tal vegada haurà de baixar el braç com a contraprestació a alguna cosa.

1 comentario:

  1. ai si contestara a totes eixes preguntes....però no tindrem eixa sort...però algo molt està passant al pp perquè està eixint tot a la llum i ells mateixa es tapen.

    A vore si fas un article sobre normalització lingüística de l'ajuntament,jo els pose un 0 i lo poc que posen en valencià en moltíssimes faltes d'ortografia.
    Portes Nort.....circumvalació.....el panell del polígon tot en castellà......etc....

    ResponderEliminar