Páginas

RTVV: l'ERE de la vergonya.

Com a ex treballador de Canal 9 intentaré ser el més objectiu possible però no sé si podré aconseguir-ho. El possible ERE a RTVV em va pillar a Istambul. La meua preocupació ja no és el número de gent, que també, més bé el criteri que van a seguir per deixar al carrer a uns i no a uns altres.
Després de 8 anys en la televisió de tots els valencians, no puc ser massa optimista. En RTVV no es prima la professionalitat, fer bé la teua feina. En la majoria de casos sempre s'han seguit criteris de ser amic o familiar d'algun polític de torn, ara del PP, o haver fet abans la teua feina per al partit en un altre lloc i ara et donen el regal de treballar en Canal 9 o Ràdio 9.
A mi em preocupen aquells treballadors que són uns grans professionals, que no s'han venut i que han intentat ser periodistes purs i durs, sense caure ni en el joc ni en la mediocritat. Ells i elles han sigut i són una "molèstia" per a la dictura zaplanista, campsista i ara fabrista, i em fa l'efecte que són el primer objectiu de l'ERE.
Tot i que ja s'han vist moltes barbaritats en RTVV, estic preparant-me per a un altre espectacle digne d'un país subdesenvolupat i cacic, quan aparega la llista dels qui se'n van al carrer i els qui es quedaran treballant. Em prepare per veure que seguiran els incompetents que han provocat una manipulació vergonyosa i un deute escandalós. També agafe aire per observar que també continuaran els "periodistes" que s'han venut i que han contribuït a eixa manipulació, que ho han fet per un sou i sense adonar-se'n (o sí) que li estan fent molt de mal a una professió que tant estime, que estan treballant alli per uns mèrits indignes per al periodisme i que no mereixen que se'ls diga periodistes.
Sé que alguns o algunes de vosaltres direu que sóc un radical, que si dic les veritats encara tindré més problemes per trobar una feina digna. Jo contestaria que si vaig estudiar periodisme era per tindre el privilegi de denunciar injustícies, de fer-ho amb dignitat i honradesa i que si treballar com a periodista ha de passar per dependre de persones com López Jaraba, Lola Johnson, Luis Redondo i els incompetents i patètics jefes que hi ha a RTVV, millor preferisc dedicar-me a una altra cosa amb el cap ben alt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario