Páginas

Camps i el seu món

Quan un governant es dedica a fer oposició a l'oposició demostra la seua debilitat. Habitualment eixe governant ho fa per no contestar allò que li pregunten i, simplement, intenta tapar les seues vergonyes acusant a l'oposició.
Un dels grans mestres en seguir aquest exemple és Francesc Camps. El president de la Generalitat se sent còmode a Les Corts Valencianes quan hi ha sessió de control, perquè no contesta res del que li pregunten. Ell va a la seua, per damunt del bé i del mal. Si li pregunten què ha passat amb els diners destinats a una ONG que han anat a parar a uns pisos del senyor Blasco, ell replica que els altres són pitjors perquè, o són rojos, o independentistes o també suposats corruptes.
Si li pregunten si té algun pla d'actuació respecte dels més de 500.000 valencians i valencianes que estan a l'atur, el deute exagerat que existeix al País Valencià, els fracassos en sanitat i educació o els problemes existents amb institucions de molts àmbits, la seua resposta és que és la millor comunitat del món, que tothom té enveja de nosaltres i que el PP es dedica a treballar mentre que l'oposició només fa que posar problemes.
Sincerament, crec que el senyor Camps ha desvariat del tot. Està firmement disposat a presentar-se malgrat les seues imputacions, perquè creu que ell és el Déu totpoderós dels valencians. I no exagere quan utilitze aquesta expressió, Déu totpoderós, perquè ell pensa que és així, pensa que sense ell i sense el PP no hi ha vida, no hi ha política, no hi ha projectes, no hi ha res.
El més significatiu dels últims dies és la rehabilitació de Ricardo Costa que, en paraules del gran Xavi Castillo, el catalogaríem com a figurí. Figurí no només d'estètica sinó també de personalitat. Un dels grans implicats en el cas Gürtel serà ara responsable de l'àrea econòmica del PP valencià. I jo em pregunte: és necessari haver de ser un suposat "lladre" perquè et reconeguen?

3 comentarios:

  1. Toni tens tota la raó, però em pregunte jo, on està el secretari generlar del PP en l'estat espanyol, mentre esta tropa de pocavergonyes desfalquen tot el que poden i un poquet més?

    Es dediquen a donar-los suport, cosa que no puc entrendre, igual es que soc un poc cabut, però mira.
    Pense que este es un tema del cual també tindries que fer una reflexió.

    Salut desde Ses Illes.
    Ahh per cert soc Pep Sivera, jeje

    ResponderEliminar
  2. No hi ha qui trega a Camps de su mundo yuppy.

    ResponderEliminar
  3. Hola Pep. La raó per la qual Rajoy no fa res és perquè li deu molt a Camps. Gràcies a ell el senyor Rajoy va guanyar a l'últim congrés que va celebrar el PP i pot ser el secretari d'eixe partit. En el cas de Ricardo Costa estic completament segur que no volen que tire de la manta. Ânim per Ses Illes.

    ResponderEliminar