Páginas

Les diputacions segons Felipe González

Felipe González va dir l'altre dia a Burjassot que és hora d'acabar amb les diputacions. És una afirmació que t'alegra però, a la mateixa vegada, també et fa veure la hipocresia que existeix en la política o, millor dit, en els polítics o ex polítics. Si Felipe González creu que les diputacions no fan falta, que han de desaparèixer perquè són una despesa, la pregunta que jo li faria és la següent: i vostè per què no ho va fer mentre governava? O per què no ho va plantejar en aquell moment?
Felipe González podria respondre'm argumentant que en aquell moment la situació no era tan preocupant com per a acometre una decisió tan important. I jo li tornaria a preguntar: vol dir que si no hi ha crisi les diputacions poden existir malgrat que la seua existència no serveix per a res, només per a duplicar les despeses?
Tenim els casos de presidents de diputació que semblen més uns cacics que polítics. Què podem dir de Carlos Fabra, d'Alfonso Rus o de José Joaquín Ripoll? No ens oblidem tampoc dels qui estan al seu costat, els palmers que estan a l'ombra i que segueixen les ordres del seu cap sense parar-se a pensar si el que fan està bé o no. I tampoc no ens oblidem de les nombroses persones que han anat augmentant la nòmina de les diputacions amb feines o suposades feines que no són necessàries i que paguem tots i totes.
És eixa la situació que no vol Felipe González? No la vol ara? Per què la volia abans? L'ex president d'Espanya també va parlar de la situació política al País Valencià. Creu realment que Jorge Alarte té alguna possibilitat en un país que està off?

No hay comentarios:

Publicar un comentario