Páginas

Fabra és igual que Camps?

Tal vegada Alberto Fabra vulga apartar-se de l'ombra de Camps a l'hora d'intentar obrir-se camí dins del PP valencià i de cara a la societat. Les seues paraules durant el emps que porta com a President de la Generalitat podrien fer pensar que, efectivament, Fabra vol desmarcar-se. Però de les bones paraules als fets hi ha molt de tros.
En aquests moments, el senyor Fabra encara no ha donat ningun pas cap a allò que està disposat a realitzar. A hores d'ara no ha donat a l'oposició els contractes relacionats amb el cas Gürtel (s'ha compromés a fer-ho, però quan? Serà veritat?).
Parla constantment que és necessari que el govern valencia siga transparent, però ell ha permès que López Jaraba continue com a director de RTVV, amb la qual cosa suposa que Canal 9 i Ràdio 9 segueixen manipulant al servici del PP i del govern valencià.
No es cansa d'afirmar que l'educació és fonamental per al futur de la societat, però hi ha un retall encobert de professorat mentre es mantenen despeses vergonyoses com la Fòrmula 1, la quantitat d'assessors i enxufats i enxufades que hi ha a l'administració pública valenciana i les seues empreses (VAERSA,CIEGSA...)o ara l'intent de pujar el sou als caps de servei, persones de confiança.
L'argument que ha utilitzat i utilitza el PP quan es trauen aquestes qüestions és que això és fer demagògia. No serà més demagògic que un govern faça el que fa a consciència, quan sap de la situació econòmica per la qual està passant i quan no es fa responsable de res? Si seguírem l'actitud del Consell, seria molt fàcil ser polític: la culpa sempre la té l'altre i el deute que tenim no és cosa nostra.
La peresa que té el PP valencià per fer autocrítica contrasta amb les ganes de manar que existeixen dins del partit. Rita Barberà se sent sola des que Camps ha desaparegut; Rus vol la seua quota de poder i Fabra intenta quedar bé amb tots però fa la seua per darrere. Mentrestant el País Valencià continua a la cua de moltes coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario