Páginas

Som injustos amb les iniciatives de les persones

L'altre dia, mentre mirava l'actuació d'un grup de música d'Ondara, pensava que moltes vegades la societat és injusta amb les iniciatives de les persones. Quan parle de societat vull incloure'm en ella. Crec que no valorem el que tenim al voltant, només pensem en nosaltres i no som conscients que la vida està feta de xicotets moments, moments que o no sabem aprofitar-los, o no volem o, simplement, no fem cas d'ells.
Aquests xicotets moments tenen molt a veure amb la cultura i l'oci. En el temps lliure intentem fer allò que ens agrada. Mentre que un grup d'amics forma un grup de música per simple diversió, altres prefereixen jugar a futbet o anar-se'n a córrer; altres persones decideixen descansar i no fer res, i altres estan viatjant a tota hora. Qualsevol acció és respectable i vàlida. Un altre cas és quan algú o alguna utilitza el seu temps lliure per intentar que una altra persona estiga bé, a gust, sense res a canvi. En eixes situaciones moltes vegades fallem, perquè o critiquem, o no anem, o no li donem importància. Podria posar nombrosos exemples, alguns d'ells senzills: un concert d'un grup, l'organització d'un acte per part d'una associació sense ànim de guanyar diners, la presentació d'un llibre per part d'un conegut o coneguda o l'esforç que durant molt de temps fan aquells i aquelles que volen que un poble tinga banda de música o associaciones culturals i esportives.
Des d'ací anime a totes les persones que tenen la necessitat d'exterioritzar els seus sentiments mitjançant la cultura, l'esport, l'activisme...que ho facen, que no tinguen por, que no pensen si agradarà o no. A partir d'ara la resta de la gent intentarem correspondre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario